Account

Jelly Gelly gebogen nagelverlenging dubbele vormen

Perfect voor snelle verlengingen, correcties of versteviging van de natuurlijke nagel.

SKU: VF05
Categorys:

Beschrijving

Introductie van Jelly Gelly Arched Nail Extension Dual Forms – Uw Nail Artistry Companion

Bereik moeiteloos nagelverlengingen van salonkwaliteit met onze Jelly Gelly Arched Nail Extension Dual Forms. Deze innovatieve dubbele vormen zijn ontworpen om het nagelverlengingsproces te vereenvoudigen, geschikt voor zowel professionals als doe-het-zelvers.

Belangrijkste kenmerken:

Gebogen ontwerp: Deze dubbele vormen hebben een unieke gebogen vorm die het creëren van de felbegeerde C-curve bij nagelverlengingen vereenvoudigt. Dit ontwerp bootst de natuurlijke ronding van de nagel na voor een afwerking van salonkwaliteit.
12 maten, 120 stuks: het pakket bevat in totaal 12 verschillende maten, met een royale 120 stuks dubbele vormen, zodat je altijd de perfecte pasvorm voor elke nagel hebt.
Gebruiksvriendelijk: Of u nu een doorgewinterde professional of een beginner bent, onze dubbele formulieren zijn gebruiksvriendelijk. Kies de juiste maat, breng het door u gekozen nagelverbeteringsmateriaal (acryl of gel) aan en druk de vorm op uw natuurlijke nagel. Bereik met gemak nauwkeurige, gebogen verlengingen.
Aanpasbare lengte: stem uw nagelverlengingen af op uw stijlvoorkeuren. Deze dubbele vormen bieden flexibiliteit in de lengte, waardoor u moeiteloos korte of lange nagelontwerpen kunt maken.
Duurzaam materiaal: onze dubbele vormen zijn gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen en zorgen voor een lange levensduur van uw nagelverlengingen. Zeg vaarwel tegen chippen of breken en geniet van nagels die langdurig onberispelijk blijven.
Herbruikbaar: Deze dubbele vormen zijn ontworpen voor meerdere toepassingen en zijn zowel kosteneffectief als milieuvriendelijk. Ontsmet en reinig ze eenvoudig na elke toepassing om hun prestaties te behouden.
Veelzijdig: Of je nu de voorkeur geeft aan klassieke amandelvormen, trendy stiletto’s of een andere nagelstijl, onze Jelly Gelly Arched Nail Extension Dual Forms passen zich aan jouw creatieve visie aan.
Ervaar het verschil en bereik met gemak verbluffende, gebogen nagelverlengingen met behulp van onze Jelly Gelly Arched Nail Extension Dual Forms. Transformeer uw nagels in kunstwerken en geniet van het gemak van het creëren van resultaten van salonkwaliteit vanuit het comfort van uw huis of professionele nagelstudio.

Bijkomende informatie

Gewicht 106 kg
Afmetingen 180 × 120 × 30 cm

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jelly Gelly gebogen nagelverlenging dubbele vormen”

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *