Account

Jelly Gelly rechte curve L nagelverlenging dubbele vormen

Jelly Gelly’s Straight-Curve L nagelverlengingsformulieren bieden nauwkeurige nagelaanpassing met 12 verschillende maten en een hoeveelheid van 120 stuks per verpakking, waardoor nagelverlengingen van professionele kwaliteit met gemak worden gegarandeerd.

SKU: VF04
Categorys:

Beschrijving

Onze Jelly Gelly Straight-Curve L nagelverlengingsformulieren zijn een onmisbaar hulpmiddel voor zowel nagelliefhebbers als professionals. Deze vormen zijn zorgvuldig ontworpen om u te helpen moeiteloos prachtige nagelverlengingen te creëren.

Belangrijkste kenmerken:

Nauwkeurig ontwerp met rechte curve: onze L-vormige vormen zijn ingenieus vervaardigd om een nauwkeurige pasvorm te garanderen voor een verscheidenheid aan nagelvormen en -lengtes, waardoor nagelverlengingen op maat mogelijk zijn.
Duurzame constructie: deze vormen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn gebouwd om veelvuldig gebruik te weerstaan, terwijl ze hun vorm en effectiviteit behouden.
Moeiteloos aanbrengen: het aanbrengen van deze vormen is een fluitje van een cent, waardoor ze geschikt zijn voor zowel beginners als ervaren nagelkunstenaars. Plak ze eenvoudig op de natuurlijke nagel om een stabiele basis voor extensions te creëren.
Veelzijdig gebruik: perfect voor gebruik met verschillende nagelverlengingstechnieken, waaronder acryl, polygel en gel, deze vormen zijn een veelzijdige aanvulling op uw nagelgereedschapsset.
Comfortabel dragen: het lichtgewicht ontwerp zorgt ervoor dat uw klanten of u als gebruiker maximaal comfort ervaren tijdens het nagelverlengingsproces.
Professionele resultaten: bereik nagelverlengingen van professionele kwaliteit in het comfort van uw eigen ruimte, waardoor u tijd en geld bespaart op salonbezoeken.
Herbruikbaar en kosteneffectief: deze vormen zijn herbruikbaar, waardoor ze een kosteneffectieve keuze zijn voor nagelliefhebbers en professionals die uitzonderlijke resultaten willen zonder veel geld uit te geven.
12 maten voor een perfecte pasvorm: Met 12 verschillende maten beschikbaar, kunt u de ideale vorm kiezen die past bij de nagelgrootte van uw klant of uw natuurlijke nagel, zodat u verzekerd bent van een persoonlijke en veilige pasvorm.
Royale hoeveelheid: elke verpakking bevat in totaal 120 formulieren, waardoor u voldoende voorraad heeft voor meerdere nagelverlengingsprojecten.
Upgrade je nagelverlengingsspel met Jelly Gelly’s Straight-Curve L Nail Extension Forms. Of je nu een beginnende nagelkunstenaar bent of een doorgewinterde professional, met deze formulieren kun je vlekkeloze, op maat gemaakte nagelverlengingen creëren die een blijvende indruk achterlaten.

Bijkomende informatie

Gewicht 106 kg
Afmetingen 180 × 120 × 30 cm

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jelly Gelly rechte curve L nagelverlenging dubbele vormen”

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *