Account

Jelly Gelly ovale acryl-/polygelborstel – lang haar

Creëer thuis moeiteloos prachtige nagels van salonkwaliteit met de Jelly Gelly Ovale Acryl/Polygel Brush, jouw favoriete tool voor perfectie van nail art.

SKU: BA02
Categorys:

Beschrijving

Ervaar uitmuntende nail art met de Jelly Gelly ovale acryl/polygelborstel. Deze ovale borstel is tot in de perfectie vervaardigd en beschikt over een reeks opvallende kenmerken:

Hoogwaardige natuurlijke haarborstels: Zorgt voor een soepele, nauwkeurige toepassing en tilt uw nagelverlengingen naar een hoger niveau.
Veerkrachtige, niet-vervormende penselen: Behoudt zijn vorm en prestaties in de loop van de tijd voor consistente resultaten.
Levendig en speels ontwerp: voegt een artistiek tintje toe aan uw nail art-reis, waardoor het een creatieve ervaring wordt.
Ovale vorm: Ontworpen voor optimale controle en precisie, zodat u keer op keer verzekerd bent van onberispelijke nail art.
Metalen kap voor bescherming tegen de zon: Beschermt de borstel tegen direct zonlicht en garandeert een lange levensduur en kwaliteit.
UV-beschermde dop: beschermt de borstel tegen schadelijke UV-stralen, waardoor de integriteit en prestaties behouden blijven.
Verpakt in een aparte plastic verpakking: houdt uw penseel schoon, georganiseerd en klaar voor actie, zowel thuis als onderweg.
Ontgrendel uw nail art-potentieel en bereik onberispelijke resultaten met de Jelly Gelly Ovale acryl/polygelborstel. Neem geen genoegen met minder; kies een borstel die functionaliteit combineert met stijl.

Bijkomende informatie

Gewicht 50 kg
Afmetingen 70 × 50 × 70 cm

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jelly Gelly ovale acryl-/polygelborstel – lang haar”

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *